Hallitus esittäytyy

Puheenjohtaja Jaana Pakarinen

Olen parisuhteessa elävä kohta 47-vuotias kahden täysi-ikäisen lapsen äiti. Olen sekä kissa- että koiraihminen. Perheestä löytyy yksi kohta 19v. musta kissa. Minulla on TAR-oireyhtymä. Koulutukseltani olen yo-merkonomi  ja haaveenani on vielä kouluttautua sosiaalialalle. Harrastuksiini kuuluu ystävien kanssa lenkkeily ja harrastan myös todella paljon hyötyliikuntaa eli kävelen lähes joka paikkaan. Muita harrastuksiani ovat harrastajateatteri, vapaaehtoistyö, esim. kriisikeskuksella ja ev.lut. kirkossa, lukeminen, taidenäyttelyissä käyminen ja monenlaiset seurakunnan tilaisuudet.  

Varapuheenjohtaja Seppo Salakka

Olen eläkkeellä oleva rajavartija. Minulla on kaksi aikuista lasta ja vaimo, sekä neljä koiraa rodultaan pomeranian (kääpiöpystykorvia). Harrastuksiani ovat koirat (trimmaus, kaverikoira toiminta ja näyttelyt), kahvakuula, kuntosali, jumppa ja liikunta luonnossa koirien kanssa sekä avustustoiminta Joensuun Seudun Invalidit ry:ssä, jossa toimin varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana.

Jäsenet

Salli Alajuuma

Iiris Karvinen

Olen sairastanut polion vuonna -59 ja sen vuoksi elämääni eteenpäin liikun pyörätuolilla. Yhdistyksen jäsenenä olen ollut vuodesta -86 lähtien.  Nyt  myös olen ollut  muutaman vuoden mukana yhdistyksen hallituksessa.
Harrastuksiini lukeutuu järjestötoiminta, lukeminen, käsityöt ja musiikki.
Ilo on elämän aarre ja "pilke silmäkulmassa" auttaa monessa pulmassa....
Tapani Meriläinen

Toimin yhdistyksessä miesvastaavana, olen myös Itä-Suomen miestyöryhmässä Joensuun alueelta. VAU:n työryhmässä Pauliinan kanssa olemme suunnittelemassa erilaisia liikuntatapahtumia yhdistyksen jäsenille. Toimin Kokemuskouluttajan tehtävissä ja käyn kertomassa selkäydinvammasta eri opiskelijaryhmille. Harrastuksiin kuuluu vammaisurheilu,lajina ammunta ja vielä kilpailen aktiivisesti.

Myös erilaiset puutyöt (koristeveisto ja koriste-esineitten teko on minun mieliharrastuksia). Pyrin aina kääntämään negatiiviset asiat positiiviseksi ja kun ajattelee positiivisesti,niin ei voi ajatella samalla kertaa negatiivisesti.

Jussi Tolvanen

Marja-Leena Päivinen

Matti Tohkanen

Jouni Vänttinen