LIIKUNTA

Liikuntavastaavina toimivat Jussi Tolvanen p. 050 3808038, Jaana Pakarinen p. 044 522 6677 ja Tapani Meriläinen. Jos Sinulle tulee mieleen mitä tahansa liikuntaan liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä Jussiin, Jaanaan tai yhdistyksen toimistolle.

Yhdistyksemme on Paralympiakomitea ry:n jäsenyhdistys.

Hei kaikki!

Peli-ilta Kuntokeitaalla ke 3.8.2022 klo 16-18! Pelaamme klo 16-17 bocciaa ja klo 17-18 keilaamme!

Omavastuuhinta:

8€/bocciaa JA keilaus

5€/bocciaa TAI keilaus

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA:)!

Terveisin Jaana

Bocciaa ja keilausta

kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Boccia/sulkapallo/biljardi klo 16.00 - 17.00 ja Keilaus 17.00 - 18

Syyskauden kokoontumiset:

ke 3.8

ke 7.9

ke 5.10

ke 2.11

ke 7.12

Omavastuu yhdestä tunnista eli yhdestä lajista 5 euroa/kerta, kahdesta tunnista 8 euroa/kerta.

Omavastuu edellisvuoden tapaan viisi euroa/tunti/kerta ja kahdeksan euroa/2 tuntia/kerta. Avustajilta ei peritä omavastuuta.

Kuntokuu

Kuntokuu on vuosittain helmi- ja syyskuussa.

Kaikki Kuntokortin palauttaneet sekä sähköistä korttia täyttäneet osallistuvat Paralympiakomitea ry:n valtakunnalliseen arvontaan. Kuntokortteja jaetaan yhdistyksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa, tai voit käydä hakemassa omasi toimistolta.

Jos täytät mieluummin sähköistä Kuntokorttia, se löytyy osoitteesta www.kuntokuu.fi. Jos tarvitset opastusta sähköisen Kuntokortin täyttämiseen, ota yhteyttä toimistolle Jaana Pakariseen p. 0400 123 156 tai joeninva@gmail.com.

Joensuun kaupungin ja Joensuun Seudun Kansalaisopiston sekä muiden tahojen järjestämä erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta

Joensuun kaupunki ja Kansalaisopisto järjestävät koko Joensuun alueen erityisryhmien, ikääntyvien ja vesiliikunnan ryhmät yhdessä. Turvallisuussyistä liikuntaryhmiin on ilmoittauduttava ja toimintojen jatkuvuuden turvaamiseksi ryhmät ovat maksullisia. Yhteistyössä kehitetään tarjontamuotoja ja vahvistetaan ohjaajaresursseja.

Etukäteisilmoittautuminen tapahtuu joko nettisivuilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti kansalaisopiston toimistoon. Ryhmistä maksetaan kertamaksun sijaan kurssimaksu.

Tietoa kursseista saat kansalaisopiston omilta sivuilta tai Joensuussa jokaiseen kotiin tammikuun alussa postin mukana jaetusta kevätkauden opinto-oppaasta. 

Joensuun kaupungin liikuntatoimen nettisivut

Myös Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry järjestää monenlaisia liikuntatapahtumia, ja mm. Ilo Liikkua- ja Sporttiklubi-toimintaa. Näistä löydät lisätietoa VAU:n sivuilta.